אתם מודעים לבריאות ורוצים לחיות ולהרגיש טוב ולכן אתם נוטלים בכל יום חומצת שומן אומגה 3.
לא צריך לספר לכם מדוע כדאי וצריך ליטול אומגה 3 בכל יום כי אתם כבר מכירים את החשיבות.
עדין לא נוטלים אומגה 3? כנסו לקרוא למה זה כ”כ חשוב!
אומגה 3 חשוב לצרוך בכל יום ולא נקבל אותה ממקום אחר לכן ניטול אותה בשמן או בכמוסות.
חומצת השומן אומגה 3 מאוד לא יציבה ונוטה להתחמצן במהירות.
צריכה של שמן מחומצן אינה טובה וחשוב להימנע מזה כמה שיותר.
אנו רוצים לצרוך חומצת שומן טובה אבל חשוב שגם תהיה יציבה.
במכון וולקני ערכו מחקר ע”י פרופסור נתיב דודאי ומצאו במרווה המרושתת כ-50% אומגה 3 יציבה ביותר.
יציבות המרווה המרושתת נמצאת ברמה גבוהה פי כמה מכל מקור אחר לאומגה 3 וזה לבד נותן למרווה המרושתת עדיפות בבחירה איזה מקור לקבלת אומגה 3.
המרווה המרושתת נמכרת כיום במארז של 60 כמוסות כשההמלצה לצרוך בכל יום 1-2 כמוסות.
השמן הנמצא בכמוסות כיום הוא אותו שמן שנמכר בזמנו ע”י חברת מרוולוס ואח”כ ע”י חברת ויסאג’.
אוהבי הבריאות וצרכני האומגה 3 שמחים לדעת שיש מקור עשיר בחומצת השומן אומגה 3 עם יציבות טובה באיכות מעולה.